Tennis

Geplaatst op: 24-02-2015

Tennissen is een leuke sport die door veel mensen wordt beoefend. Ook in Nederland is deze sport razend populair, mede omdat het erg laagdrempelig is om deze te beoefenen. In élke gemeente ligt een tennisbaan en qua kosten is het eenmalig een racket, wat ballen en een outfit scoren in een tennisshop. Verder zijn er diverse tennis leraren en leraressen die je de nodige kneepjes van het vak kunnen bijbrengen. Wat extra leuk is: zodra je lid bent van een tennisclub, mag je in principe altijd de baan op om even een balletje te slaan.

Tenniswedstrijden

Tennis wordt ook veel op professionele basis gespeeld. Er zijn ontzettend veel verschillende toernooien, bijvoorbeeld grand slam toernooien zoals Roland Garros en Wimbledon. Je kent vast namen als Roger Federer, Rafael Nadal en Any Murray en Novak Dokovic. Bij de vrouwen kun je denken aan de gezusters Williams, Maria Sjarapova en de Belgische Kim Clijsters. Een uniek aspect: het prijzengeld voor zowel de vrouwen als de mannen is gelijk. Dit is in veel sporten niet het geval.

Wedden op tennis

Er zijn talloze sporten waarop je kunt wedden via online wedkantoren. Tennis is er daar een van. Er zijn voldoende toernooien en wedstrijden waarop je kunt wedden bij Tennis. Zo kun je bijvoorbeeld de winnaar van de US Open, Roland Garros, Wimbledon en de Australian Open voorspellen. Ook het voorspellen van de finalisten kan al een leuk geldbedrag opleveren. Het is dus zeker de moeite waard om je een beetje te verdiepen in het tennis spel en hier vervolgens wat geld op in te zetten.