Darten

Geplaatst op: 16-02-2015

Houd je van een spel waarbij competitie, uithoudingsvermogen en concentratie belangrijk zijn? Dan is darts waarschijnlijk iets voor jou.

Darten

Darten wordt gespeeld met drie pijlen en een dartbord. Het is al een eeuwenoud spel, maar de precieze herkomst is niet bekend. Het dartbord en de puntentelling is bij darts het belangrijkst. Punten kun je krijgen door de pijlen in bepaalde vakken te gooien waaraan een waarde is gekoppeld. In plaats van punten te verzamelen moet je ze bij darts juist wegstrepen. Iedere speler begint met 501 punten, diegene die als eerste op precies 0 uitkomt wint.

Online darten

Met darten is heel veel mogelijk, ook als je in het fysieke spel zelf niet zo goed bent. Zo kun je bijvoorbeeld online darten door spelletjes te spelen vanaf je computer. Hieronder kun je zo'n spel spelen.

Doe je liever iets anders met darten, dan kun je ook wedden op darts. Houd jij altijd alle wedstrijden bij en denk jij te weten wie er gaat winnen? Waarom zou je er dan niet wat geld mee verdienen? Je kunt bijvoorbeeld geld inzetten via een online wedkantoor.